Hagen var tom – nå er det plantet trær og busker

Etter at vi hadde flyttet, pakket i pappesker, tatt ut av pappesker og båret og båret i en evighet, var det på tide å finne ut litt om denne nye hagen vår. Den var rimelig tom. En rohdodendron som så ut til å ta kvelden, men et stort flott bjerketre, en or og en rogn. Vi tenkte at barna kunne få hvert sitt tre, så det ble plommetre, kirsebærtre, epletre og en prydbusk. Utover det kjøpte vi bringebærbusker, jordbærplanter og frø til gulerøtter og reddiker. Sist lørdag fikk vi også to busker, en klokkeblomst og en skjærsmin. Så nå fylles det opp her. Her er noen bilder fra plantingen i går.

GRO_6814 GRO_6826 GRO_6835 GRO_6847 GRO_6865

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star