Hagen var tom – nå er det plantet trær og busker

Etter at vi hadde flyttet, pakket i pappesker, tatt ut av pappesker og båret og båret i en evighet, var det på tide å finne ut litt om denne nye hagen vår. Den var rimelig tom. En rohdodendron som så ut til å ta kvelden, men et stort flott bjerketre, en or og en rogn. Vi tenkte at barna kunne få hvert sitt tre, så det ble plommetre, kirsebærtre, epletre og en prydbusk. Utover det kjøpte vi bringebærbusker, jordbærplanter og frø til gulerøtter og reddiker. Sist lørdag fikk vi også to busker, en klokkeblomst og en skjærsmin. Så nå fylles det opp her. Her er noen bilder fra plantingen i går.

GRO_6814 GRO_6826 GRO_6835 GRO_6847 GRO_6865

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s