Morro med gatefotografering

Scroll down to content

19227772_467199030280003_2859969162778771456_n

Noen ganger får jeg et plutselig kick på å fotografere, bare knipse i vei, i dag kom kicket på vei til jobb. Jeg gikk nedover Torggata og lot som jeg gikk å så ned i mobilen, mens jeg prøvde å vri den litt sidelengs, mens jeg trykket på knipseren. Det er ikke så lett med en mobil, for jeg må liksom treffe på glassflata, samtidig som det er en liten forsinkelse i opptaket, den knipser ikke med en gang slik som speilrefleksen, men av og til har jeg flaks. Dette bildet inngikk i flaksen. Omtrent samtlige bilder jeg tok i dag tidlig ble kastet, men dette var det som satt.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: