Fotograf på Lokale kartdager 2017 på Norefjell

dsc_8575

Jeg steppet inn som fotograf på de lokale kartdagene for Akershus og Buskerud som blir holdt på Norefjell hvert år. Det var kjempe gøy! Det ble mange bilder over 800 stykker det vil si ca. 6 Gigabyte med data, så det ble en time med sletting av bilder. Og jeg havnet ned på 1 GB, da hadde jeg 195 bilder å vise frem. Bildene har blitt vist som slideshow i pub52 i kveld. Der har de rullet og godt om og om igjen. Og jeg har fått masse skryt. Det kjennes så godt langt ned i magen når jeg gjør det jeg synes er veldig gøy her i livet, å ta bilder, skape bilder. Det gjelder å se, følge med på hva folk gjør. Til og med i en forelesningssal kan det skje mye i det stille. Ute var mange med på aking, så det ble mange bilder av aking. Actionbilder. Jeg satte kamera på sport, ville være sikker her, ikke noe eksperimentering i dag, men stole på teknikken. Og den sviktet ikke.

dsc_8569dsc_8572dsc_8866

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star