Sangsvaner

Påsken er her og med den tidlige morgenturer med bil for å se om jeg møter noen dyr eller fugler på min vei. I dag tidlig var jeg egentlig på jakt etter rådyr. De viste seg ikke derimot viste en sangsvanefamilie seg.

Det er noe av spenningen ved å dra på fotojakt så tidlig på morgenen at jeg vet aldri hva som dukker opp. Jeg er på jakt etter det ene og får det andre. Når jeg kjører slik følger jeg gjerne magefølelsen, magefølelsen min i dag tidlig sa at jeg skulle svinge en tur innom dette oset. Og der var de altså, en flott sangsvane familie. Jeg må ut av bilen, liste meg med stativ og kamera, sette meg slik at de ikke får øye på meg og blir redde. Være stille, helt stille og bare ha fokus på svanene og lyder og kanskje det skulle dukke opp noe mer. Jeg har aldri fått bilder av sangsvaner tidligere, så dette ble noe nytt. Jeg kjenner en glede i meg over å kunne få oppleve en slik stille morgenstund ute i naturen som tilskuer til disse vakre fuglene.

2 replies to “Sangsvaner

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star