Jeg har hatt litt motstand mot å ta Instagram i bruk. Tror ikke jeg helt skjønte konseptet, og så skulle det liksom bli enda en side å forholde seg til. Nå er den likevel i bruk og ikke bare en konto, men to. En til mobilbildene og en til de “ordentlige” naturfotobildene som er tatt med speilreflekskamera. Den har jeg kalt Brager Naturfoto. Jeg er veldig spent på hvordan responsen på den blir. Jeg har lært meg å hashtagge også, det er jo veldig enkelt når jeg først kommer i gang. Inspirasjonen til dette fikk jeg da jeg hørte foredraget til Ingebjørg Fyrileiv Guldvik. Hun holdt et så knakende godt foredrag at man kunne ikke unngå å bli inspirert og berørt. Så nå har jeg godt med makroobjektivet på plass og lett etter refleksjoner og små detaljer i is. Og jeg blir helt borte, forsvinner inn i isen og glemmer tid og sted. Og det er utrolig deilig.

Her er dagens bilder:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: