April 2015 i hundenes tegn – fra sorg til glede

April 2015 kommer til å gå inn som hundenes måned i familien Brager Jakobsen.

Leo
Leo

7.april døde min gamle gode venn Leo. Det var veldig trist og jeg tenker på ham hver eneste dag. Her er et av de siste bildene jeg tok av ham. Jeg var så glad i ham, hadde ham med på fototurer i skog og mark, ved Østensjøvannet satt han stille og så på mens jeg fotograferte, tolmodig som han var. Han kunne sitte ved siden av meg og legge hodet sitt mot skulderen min. Eller stikke en snute under armen på oss når vi satt og spiste. Han ulte glad og lykkelig når vi kom hjem om ettermiddagen. Det var ingen grei avgjørelse, men han var syk, og med overveielse sammen med to veterinærer ble det avlivning. Nesten 10 år ble han.

1504-145
MILLE CARA

20.desember fikk vi Mille, en glad og lykkelig valp. Hun gikk jo rett inn i hjertene våre.

Med Mille har vi hatt mye glede og morro allerede. Hun er 5 måneder, snart 6 måneder faktisk. Da Leo døde, så hun så trist ut, hun hadde jo vært vant til å være sammen med ham helt siden hun kom i hus. Det er mulig at sorg over en hund kan gjøre eieren litt spontan, men det hadde seg slik at tanken på å fortsette å ha to hunder meldte seg. Da ville jo Mille få selskap om dagen når huset er tomt og alle er på skole eller jobb. Så hadde det seg slik at jeg fikk se på fb at en Goldentispe på 7 måneder trengte nytt hjem. Tone og jeg snakket litt sammen og fant ut at vi kunne jo dra og se på henne, ta med oss Mille og finne ut om de to kunne passe sammen.

Kjøreturen gikk til Drammen, og i Drammen bodde det en vakker skapning. Helt hvit, med to store mørke runde øyne. Da vi kjørte hjemover var Fanny med.

Og her er FANNY, hun er spretten, lang og slank, vilter og trivelig. Mille og Fanny fant tonen og det har vi andre gjort med henne også. En herlig Golden. Artig er det å vite at faren til Mille er bestefar til Fanny og han heter Pepper. Nå skal vi skikkelig kose oss fremover med de to bestevennene våres. Og gå våren i møte med nytt håp om glade hundeliv.

1504-235
FANNY

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star