Vi valgte å dra til Venezia, vi dro torsdag ettermiddag og fikk to flotte dager fredag og lørdag før vi vente nesa hjemover i dag. Venezia var vakker, flott, historisk, romantisk og eventyrlig. Vi hadde en storslagen opplevelse med privat taxibåt fra flyplassen og inn til hotellet vårt. Lørdag besøkte vi øya Murano der det ble laget glass. Fredag fikk vi oss en romantisk tur i Gondol. Alt sammen var bare så flott. Dette ble en fantastisk bryllupsreise. Og Venezia vi kommer igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: