Vakre rådyr i soloppgang

Det er rart at jeg må til nabolandet for å fotografere rådyr når jeg har de gående her hjemme i egen hage. Jeg har vært på jakt etter bilder av disse dyra i hele vinter, sittet i kamuflasje oppe i skogen her, vært tidlig oppe for å gå ut og kikke etter de, men ikke et rådyr å se, derimot naboen har sett dem og det ligger rådyrekskrementer i hagen og blomsterløkene er spist opp. Det er da jeg begynner å lure på om rådyrene har en inneboende humor som sier – Nå er a her, kom så skynder vi oss bort i hagen hennes, så kan a sitte der i skogen med kamuflasjen sin. Ha, ha, ha.

I Sverige derimot, der stilte dyra villig opp i påskeferien, med bilen som topp kamuflasje og tidlig opp hver morgen før soloppgang skulle jeg endelig få rådyr på minnebrikka. Klikk på bildet så kommer de opp større.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star