En aprilkveld ved Sagdammen

Det skjedde ikke veldig mye denne kvelden, jeg tok turen til Hakadal og Sagdammen. Det var stille og rolig utenom de to tranene som plutselig kom flygende over hodet på meg og som kamera ikke ville ha inn på minnebrikka. Men det var stemningsfullt. Sagdammen ligger i Hakadal, her var det tydeligvis bever, men jeg så ingen, men spor av den så jeg. Under er en liten serie av bilder jeg tok den kvelden.

Varingskollen speiler seg
Varingskollen speiler seg
1404-004
På rekke og rad
1404-009
Kveldsstemning
1404-010
Bever setter spor
1404-011
Ender på flukt over kveldshimmelen
1404-012
Kveldsstemning

2 replies to “En aprilkveld ved Sagdammen

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star