Våren er her!

Mildt har det vært i hele vinter, snøen har kommet og gått her på Skytta. Den kan jo fremdeles stikke innom en tur, men det ser ikke helt sånn ut, for denne uken smiler hestehoven mot oss, til og med hvitveis observerte vi på Rotnes her om dagen. Tenk i en liten bakke vendt mot sør, der var det et teppe av hvitveis. Det er vel nesten ikke noe annet som kan glede så mye som hvitveisen når den titter frem, skjønt hestehoven er fin den også. Det er ikke blomster som har stått i fokuset mitt, jeg oppsøker heller vann for å se etter fugler eller andre dyr. Denne uka skvatt jeg til da jeg gikk ned til Nitelva, en diger gråhegre lettet opp rett foran meg og i går kveld da jeg satt ved Sagdammen i Hakadal kom jammen to traner flygende ganske lavt over hodet mitt. Dessverre var jeg ikke rask nok til å få noe bilde, kameraet fokuserte ikke ordentlig, så de ble litt vel langt unna før jeg fikk dem. Opplevelsen derimot sitter.

Gråhegre kommer
Gråhegre kommer
1403-243
Gråhegre over Nitelva
1403-245
Her flyr Gråhegra videre
1403-261
Rødstrupe
1403-263
Stokkand i sivet
1403-277
Gåsunger
1403-278
Andeidyll
1403-286
Kveld ved elva

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star