Våren er her!

Mildt har det vært i hele vinter, snøen har kommet og gått her på Skytta. Den kan jo fremdeles stikke innom en tur, men det ser ikke helt sånn ut, for denne uken smiler hestehoven mot oss, til og med hvitveis observerte vi på Rotnes her om dagen. Tenk i en liten bakke vendt mot sør, der var det et teppe av hvitveis. Det er vel nesten ikke noe annet som kan glede så mye som hvitveisen når den titter frem, skjønt hestehoven er fin den også. Det er ikke blomster som har stått i fokuset mitt, jeg oppsøker heller vann for å se etter fugler eller andre dyr. Denne uka skvatt jeg til da jeg gikk ned til Nitelva, en diger gråhegre lettet opp rett foran meg og i går kveld da jeg satt ved Sagdammen i Hakadal kom jammen to traner flygende ganske lavt over hodet mitt. Dessverre var jeg ikke rask nok til å få noe bilde, kameraet fokuserte ikke ordentlig, så de ble litt vel langt unna før jeg fikk dem. Opplevelsen derimot sitter.

Gråhegre kommer

Gråhegre kommer

1403-243

Gråhegre over Nitelva

1403-245

Her flyr Gråhegra videre

1403-261

Rødstrupe

1403-263

Stokkand i sivet

1403-277

Gåsunger

1403-278

Andeidyll

1403-286

Kveld ved elva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s