Ved Nitelva – Kvinender og litt til

I fjor flyttet vi til Skytta i Nittedal, her er det kjempe flott å bo for den som er glad i naturen, dyreliv og fotografering. Nitelva er elva som renner igjennom bygda og har sitt utspring i Harestuvannet. I går gikk jeg en tur ned til elva i området nedenfor Ulverudskole, der det kalles Skyset. Tidligere har det vært golfbane her, men nå ligger jordet brakk og det var bare å gå over. Tett krattskog ned til elvebredden, men jeg hadde fått øye på noen ender, så endelig fant vi en plass. Vi er meg og hunden Leo. Han er så stille og legger seg tolmodig ned når jeg er på fototur. Vi rigget oss til i solen, og ventet. Så kom de Kvinendene. De lekte seg nedover elva, lot seg bare føre nedover av strømmen og så plutselig lettet de, og så var det en ny runde. Dette området må utforskes mer med elvas dyre og planteliv. Hvis du vil lese mer om Nitelva kan du gå inn på Nittedalsporten.

1403-040 1403-045 1403-048 1403-062 1403-070 1403-079

Vårens første Hestehov dukket også opp.1403-088

Langs elva er det også flotte kulturlandskap, som kan by på mange fotoopplevelser. Her er en smakebit på det.

1403-028

Og da jeg kom hjem, smilte den første krokusen til meg fra blomsterbedet.1403-092

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star