Male med lys

På siste klubbmøte i Nittedal fotoklubb hadde vi en artig workshop med fotografen Øystein Helmersen. Han lærte oss å ta portrettbilder ved å male med lyset. Et helt mørkt rom, kun en lommelykt og kamera på innstillinger mellom 5 og 10s lukkertid og blender rundt 8. Naturligvis stativ og selvutløser eller utløser slik at det ikke blir vibrasjon i kameraet. Dette var super gøy. Naturligvis måtte det prøves ut hjemme, og min kjære datter fikk oppgaven som modell. Her er noen av bildene jeg tok av henne, kun med en lommelykt til hjelp.  Nå skal nok resten av familien til pers også.

Vil gjerne ha kommentarer på hva dere synes om resultatet.

1401-037 1401-038 1401-039 1401-042

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star