Liten skogskveldstur

Jeg føler meg priviligert som kan gå rett ut av huset og inn i skogen, vel jeg må forbi noen få hus, men når de er passert så har jeg hele marka liggende foran meg. Hittil har vi ikke hatt mulighet til å benytte oss så mye av skogen, men nå begynner det å bli litt roligere dager, og sommeren er en fin tid å utforske nærskogsmiljøet på. Lillomarka har jeg alltid vært knyttet til, men ikke så mye denne delen av marka, mer den delen som går ned mot Årvoll, Trollvann og Linderudkollen. Her på Skytta er det nærhet til mer nordlige deler av Lillomarka og turområder inn mot Lilloseter, Sinober og Sørskogen. I går kveld gikk jeg en bitte liten tur med hund og kamera. Lyset var vakkert, og jeg prøvde å fange litt av stemningen.

1306-044

 

1306-045

 

1306-046

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star