Lillomarka hvit og vakker

Tok meg litt fri i går fra alle juleforberedelser og dro til skogs sammen med hunden. Vi gikk på beina, men kunne gått på ski, for det var preparert herlige skispor. Kamera og stativ var også med, og vi tok den vanlige runden, noen steder var det så mye snø at det rakk meg til over knærne. Det er umulig å få øye på all denne snøen nede i byen, det er akkurat som om snøen får en annen konsistens når den legger seg i skogen. Det var bare herlig i går, et sted la jeg meg ned på ryggen i snøen og så rett opp i et hvitt vakkert bjerketre, med en svak blålig tone av himmelen over. Alt var så stille og så godt, bare skogen, meg, hunden og kamera. Det var så deilig. Her er noen bilder fra denne lille turen.

Vinterskog


3 replies to “Lillomarka hvit og vakker

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star