Herlig fotodag

I noe tett tåke dro jeg utover til hytta i dag. Det ble mye spennende motiver utover dagen. Fuglene var på plass, denne gangen en flaggspett som var nærmest overivrig på maten. Utover den var det de vanlige meisene, granmeis, svartmeis, kjøttmeis, blåmeis og spettmeis som regjerte området. Et ekorn var på vei ned trestammen, men ombestemte seg da den så hunden min, og siden ble den borte vekk. Utover alle fuglene var det flotte landskapsmotiver i dag. Tåka lettet utover dagen og frem kom landskapet sammen med tåkedotter som hang igjen etter tåka. Her er noen bilder fra dagens fangst.

One reply to “Herlig fotodag

  1. Hei ! Flott serie fra fuglematingen og naturen rundt. Så fint lys det er i flere av bildene 🙂 Her kjennes det ut som om det har vært grått og tåkete i ukesvis…….

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star