Vann i svart-hvitt og litt om en dag på Astrup Fearnley museet

Scroll down to content

I september sto jeg en kveld i Lillomarka og tok bilder av en bekk. Bildene er konvertert til svart-hvitt, og bearbeidet litt i Lightroom.  Et svart-hvitt bilde gir en annen uttrykksform enn fargebildet. Jeg liker svart-hvitt, fordi tolkningen av bildet er annerledes. På en måte blir det mer kunstnerisk, det blir ikke en ren avbildning, det blir til noe annet.

Det er deilig med kunst, en dag for en liten stund siden var vi innom Astrup Fearnley museet. Helt nye lokaler, arkitekturen av lokalene var kunst i seg selv, og innvendig var det spennende bilder, innstallasjoner og uttrykksfulle elementer som tirret både nygjerighet og sinne.  Noe var så makabert at jeg godt kunne vært det foruten, annet pirret humøret og fikk meg til å le, og noe var vakkert. Altså mange sterke inntrykk. Museet er vel verdt et besøk.

Nedenfor er noen av mine forsøk på å lage noe uttrykksfullt, jeg en amatør som bare synes det er en herlig avkobling å holde på med naturfotografi, eller fotografi i det hele tatt, som synes det er befriende å kunne sitte et par timer en gang i blant og jobbe med bilder på PCen, min lille uttrykksform som jeg bærer i meg. Og det er vel sånn vi har det, vi amatører som heldigvis i dag har dette media som kan hjelpe oss til å vise frem noe av det vi gjør.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: