Amadeus dyrepark på Stange

Scroll down to content

I begynnelsen av oktober, sånn midt i høstferien stoppet vi ved Amadeus dyrepark for å ta en titt på dyrene. Det ble ingen kort titt, det ble en lang titt. Vi ble der i flere timer. Her var Amadeus apekatten, som jeg ikke lyktes å få noe godt bilde av da den svingte seg fra tre til tre i et uhyrlig tempo, så var det sebraene, kamelene, strutsene og endene. Ja, villsvin og hjortedyr var også der. Amadeus dyrepark har lenge stått i fare for å bli nedlagt, men den ble reddet av Runar Næss ved Animal zoolution AS. Han vil gjøre parken mer nordisk, og innføre både ulv, gaupe og bjørn i parken. Dette kan du lese mer om her: NRK-reportasje om Amadeus dyrepark

Vi fikk en minnerik høstdag i parken, og vi kommer gjerne igjen. Her er noen bilder fra dagen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: