Næringsvett

Etter et jobbmøte i Askim tok jeg meg en liten hastetur innom hytta ved Lyseren i Spydeberg for å gi fuglene litt mer for. Jeg ble jo noe overrasket når jeg låste opp døra til redskapsboden / doen der jeg hadde satt fuglematen. Det så mildt sagt ikke ut. Det lå solsikkefrø overalt, redskapen som hadde ligget på hyllene lå på gulvet, en mugge jeg har hatt stående der var veltet. -Kan fugler gjøre sånt, tenkte jeg. Jeg fikk ryddet opp mesteparten og helte det som var igjen av frøene opp i materen og strødde litt utover fuglebrettet. Jeg skulle nesten til å dra igjen med det samme da ekornet plutselig dukket opp, det satt på en gren og fulgte nøye med på hva jeg gjorde. OK, da så ble det frem med kamera og innvilging av en halv times fotografering før jeg hastet hjemover for å kjøre datteren til korpset.

Tydelig at rakkeren og tjuvradden hadde næringsvett:

5 replies to “Næringsvett

  1. Kjøper du mye mat i slengen som du lagrer? Jeg kjøper 20 kilos sekker. Og så har jeg vært på Europris å skaffet meg gjæringskar til vin. Tapet igjen hullet for gjærlås og vips har jeg en inbruddsikker og ikkeluktende beholder for frølageret 🙂

    1. Det var en idé, da hermer jeg etter deg jeg veit du. Skal ut på hytta i morgen og fore litt, har ikke vært der på en måned, så nå er det vel gått tomt.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star