I gang igjen med småfuglfotografering

I en av de siste artiklene her, skrev jeg om at jeg hadde laget meg en ny fuglematestasjon. Det har jeg og i går og i dag etter jobb ble det litt fotografering der. Det er veldig spennende å se hvilke arter som dukker opp. Denne plassen ligger i indre Østfold i Spydeberg kommune ved Lyseren. Her har jeg vanket i mange år, men aldri blitt særlig kjent med fuglene, nå når jeg har startet foring her, må jeg fortsette utover vinteren. Vel, de første bildene er tatt, og det var mange meiser, men også et par finker. Bokfinken møtte opp i dag og også en Grønnsisik. Toppmeisen kom på besøk i går, den var ivrig etter maten, i dag så jeg den ikke, men jeg håper at den kommer igjen, for den er vldig morsom med sin karakteristiske punker frisyre. Under er et knippe av fuglebildene som jeg tok.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star