I gang igjen med småfuglfotografering

Scroll down to content

I en av de siste artiklene her, skrev jeg om at jeg hadde laget meg en ny fuglematestasjon. Det har jeg og i går og i dag etter jobb ble det litt fotografering der. Det er veldig spennende å se hvilke arter som dukker opp. Denne plassen ligger i indre Østfold i Spydeberg kommune ved Lyseren. Her har jeg vanket i mange år, men aldri blitt særlig kjent med fuglene, nå når jeg har startet foring her, må jeg fortsette utover vinteren. Vel, de første bildene er tatt, og det var mange meiser, men også et par finker. Bokfinken møtte opp i dag og også en Grønnsisik. Toppmeisen kom på besøk i går, den var ivrig etter maten, i dag så jeg den ikke, men jeg håper at den kommer igjen, for den er vldig morsom med sin karakteristiske punker frisyre. Under er et knippe av fuglebildene som jeg tok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: