Med god hjelp av min kjære sist søndag klargjorde vi et lite område på hytta til fuglematestasjon. I gjennom fotograferingen startet også fugle interessen, og det ser ut til at den ikke gir seg heller. Denne vinteren har jeg tenkt å ta noen dagsturer utover til hytta for å fotografere småfugl. I ettermiddag tok jeg turen innom en landbruksbutikk og fikk kjøpt meg et fuglebrett med tak og en større nettingfuglemater pluss mye fuglefor. Jeg satte opp dette etter beste evne, og med et noe hjemme laget stubbebord i tillegg som jeg helte solsikkefrø utover, tror jeg fuglene skulle ha mat for en stund. Nå må jeg en tur utover til helgen for å se om det er interesse for maten. Så kanskje denne vinteren er tilbake til småfuglfotografering, det hadde vært gøy. De to første bildene er tatt med mobilen, fuglebildene er tatt med Nikon D300 og Nikon 300mm .

Trillebåra og sagakrakken skal naturligvis bort, og så ser jeg for meg at, einer, rogn og bjerk blir fine kulisser. Det er høst i lufta, måtte skrape is av bilruta i dag tidlig.  Tar med noen bilder fra tidligere års småfuglfotografering.

Flaggspett
Flaggspett
Kjøttmeis
Kjøttmeis
Spettmeis
Spettmeis

One Reply to “Ny fuglemate stasjon”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: