Fra en stille kveld i Trysilskogen

I går kveld tok jeg meg en tur til Høljedalen i Trysil, her ligger flere fiskevann på rekke og rad. Vil en bysjel bort fra larmen en stund så er det hit hun kan dra. Jeg kjørte ned til Krakkdammen og ble sittende lenge å se utover skogsvannet. Stille, fredelig og utrolig deilig. Bare sitte å føle seg i ett med naturen. Det eneste jeg manglet var fiskestanga, for her spratt fisken. Det vaket og vaket. Om jeg ikke hadde fiskestang, så hadde jeg kamera, så her er noen glimt fra dette idylliske stedet.

2 replies to “Fra en stille kveld i Trysilskogen

  1. Fine stemningsfulle bilder fra et flott område . Har vært der selv tidligere i sommer 😉 / Brit

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star