Fra en stille kveld i Trysilskogen

Scroll down to content

I går kveld tok jeg meg en tur til Høljedalen i Trysil, her ligger flere fiskevann på rekke og rad. Vil en bysjel bort fra larmen en stund så er det hit hun kan dra. Jeg kjørte ned til Krakkdammen og ble sittende lenge å se utover skogsvannet. Stille, fredelig og utrolig deilig. Bare sitte å føle seg i ett med naturen. Det eneste jeg manglet var fiskestanga, for her spratt fisken. Det vaket og vaket. Om jeg ikke hadde fiskestang, så hadde jeg kamera, så her er noen glimt fra dette idylliske stedet.

2 Replies to “Fra en stille kveld i Trysilskogen”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: