Jeg befinner meg i en blomstereng. Her er det så fargerikt, så vakkert. Det er juli, det er sommer, det er farger. Jeg bestemte meg for å dykke dypere inn i fargene, leke meg skikkelig med kamera. Med gråfilter, lang lukkertid og multieksponeringer ble noen av disse bildene skapt. Herlig å få leke seg med alt dette, herlig å legge pliktene bort og unne seg et par timer i en blomstereng. Herlig å unne seg et par timer foran PCen og bearbeide bildene også. Her er det sterke farger, for livet er meget fargerikt for tiden.

5 Replies to “Fargerike blomster”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: