Østensjøvannet et flott sted

Østensjøvannet igjen og igjen, det er så enkelt for oss som bor i Oslo og ta en liten ettermiddagstur til dette flotte fuglevannet. Disse bildene tok jeg mens dattera var på korpsøvelse sist onsdag. En travel mor og fulltidsarbeidende er det bare å benytte alle anledninger jeg får til noen fotoraider innimellom. Samtidig fikk jeg luftet hunden. Det er kjekt på Østensjøvannet, fuglene er så vant til folk og fe at de blåser i både mennesker og hunder. En annen ting som også er veldig kjekt ved dette vannet er at jeg treffer kjente, alt fra gamle kjente til mer nyere bekjentskaper. Noen dager sitter det fotografer opplainet på rekke og rad, det er både sosialt, lærerikt og spennende.

Her er en serie med bilder fra de to timene sist onsdag:

2 replies to “Østensjøvannet et flott sted

  1. Ja dere har deres Østensjøvann, og takk for det. I byen (Stavanger):) har vi vårt Mosvannet. Våren er en herlig tid for fotografering på slike plasser. Et herlig knippe med bilder du har fått deg her Eli.
    mvh arild

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star