I Fredrikstad kommune ligger det en godt befolket øy som heter Kråkerøy. Her er det mange som bor og mange som har hytte, men innimellom er det flotte natur områder. Perler som er verd å bevare. Det ligger et naturreservat her Randholmen-Tjeldholmen-Kråkerøy, hvor det er fugle liv. Jeg må innrømme at det hele virket litt dødt når jeg var der i går, derfor ble det heller landskapsbilder. En ensom svane lå og vaket i vannet, noen måker kretset litt hit og dit, ellers var det svært så stille rundt oss. Kanskje det fremdeles er litt tidlig, eller kanskje været har litt å si, i går var det kalt og overskyet, helt til kvelden. To Tjelder kom flygende forbi i solnedgangen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: