Jeg har vært så heldig å få gå i en herlig skog omringet av fjell og vakkert vindfullt vær. Mens jeg gikk og vandret i denne skogen var det plutselig en liten fugl som sang så fint ved siden av meg. Jeg stoppet opp og lyttet, den var ikke lett å få øye på, men så dukket den frem på en gren. -Hei, sa den, – Hei, sa jeg. -Har du mat til meg, spurte den. – Ja, du skal få litt av nista mi, svarte jeg. Så satte vi oss ned på bakken og ble riktig så gode venner. – Kom tilbake i morgen, sa fuglen, -så skal jeg hente vennene mine. -OK, svarte jeg. Morgendagen kom og det ble enda flere. Her var det om og gjøre å finne fine kulisser. En stubbe, en spettesmie sto lagelig til, det ble hovedkulissen, noen gamle bjerkegrener ble en annen kulisse også var det de eldgamle granene da. Her var det bare å stille opp kamera, frem med 300mm og skyte løs. Må si at bearbeiding og gjennomgang i etterkant har tatt noe tid. Av omtrent 300 bilder sitter jeg igjen med omtrent 30. Nyt showet og drøm deg inn i Lavskrikeskogen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: