Å fotografere skogens innbyggere er fint og spennende, men å se landskapet rundt seg er også veldig mektig. Jeg ble veldig fascinert av dette flotte landskapet, her var fjell og skog om hverandre. Veldig tidlig en morgen sto vi opp, spiste frokost mens det ennå var mørkt, og vandret ut i gryningen. Det bar oppover lia i kapp med en rask gryende dag. Lyset var spesielt fint. Det gjaldt å få stilt opp så fort som mulig, finne den rette plassen for et godt landskapsbilde. Her er noen av bildene pluss bekkebilder tatt den samme morgenen.

2 Replies to “Landskap i fjellskogen”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: