Østensjøvannet igjen og igjen

I går kveld var jeg også en tur på Østensjøvannet. Det er alltid spennende å dra dit. Det hender til og med at jeg treffer noen pratsomme dyr på to bein. I går traff jeg blant annet Arnhild Øien. Det er alltid inspirerende å treffe mennesker som jeg følger med i blogg verdenen. Tre timer gikk fort unna i går kveld, jeg fikk med meg Grågåsparring og sothønekamper. Det er mye action nå for tiden.

Her er noen utvalgte bilder fra i går kveld.

One thought on “Østensjøvannet igjen og igjen

  1. Et spennende utvalg du viser fra Østensjøvannet! Hyggelig var det å treffe deg igjen også. 🙂 Merkelig nok var jo dette mitt første besøk der, men det blir garantert ikke siste!! Fikk da noen ok bilder, men har ikke fått gått gjennom dem enda.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s