Det er krokus i hagen her i Oslo. Flotte blå krokus som finner veien opp i lyset. Hvert eneste år har jeg fotografert disse krokusene. Inspirert fra siste BioFoto møte i Østlandsavdelingen og Ingebjørg Fyrileiv Guldvik fant jeg ut at nå skulle jeg prøve å fotografere mest mulig uskarpt og konsentrere meg om fargespillet. Det var overskyet vær, så lyset var flatt. Det ble noen veldig spennende bilder. Jeg ble fascinert av alle figurene som kom frem under fotograferingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: