I går var jeg igjen på Østensjøvannet. Østensjøvannet byr på mange fuglearter, og etter et tips fra John Sandøy om at det fantes en Sædgås borte ved bekken, måtte vi bare dit for å se om vi så den. Etter å ha rigget oss opp, kom jammen Sædgåsa og lot seg villig fotografere. Etter å ha lett litt på NOF sine sider, dukket jammen Sædgåsa opp der også. Her står det at den henger med svaneparet, og det gjorde den. Får håpe det kommer en gås til, men ellers er den kanskje adoptert av svanene? Har også tatt med to bilder av Gråmåke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: