Årnestangen 4.mars 2012

Scroll down to content

I dag ble det Årnestangen i Rælingen kommune ved Øyeren som ble stedet for ukens naturfoto. Jeg har lenge lurt på Sangsvanene, og etter å ha sett observasjoner på NOF-OA bestemte vi oss til å dra til Årnestangen. Det var ikke forgjeves, her var det mange Sangsvaner, men noe spredt utover og kanskje flest på østsiden av Øyeren. Det var første gang jeg var på Årnestangen, flott område, som jeg helt sikkert kommer til å besøke flere ganger nå utover våren. Et fugletårn der hvor tangen slutter, var fint å stå i for å observere fuglene. Her er noen bilder fra dagens tur.

2 Replies to “Årnestangen 4.mars 2012”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: