Årnestangen 4.mars 2012

I dag ble det Årnestangen i Rælingen kommune ved Øyeren som ble stedet for ukens naturfoto. Jeg har lenge lurt på Sangsvanene, og etter å ha sett observasjoner på NOF-OA bestemte vi oss til å dra til Årnestangen. Det var ikke forgjeves, her var det mange Sangsvaner, men noe spredt utover og kanskje flest på østsiden av Øyeren. Det var første gang jeg var på Årnestangen, flott område, som jeg helt sikkert kommer til å besøke flere ganger nå utover våren. Et fugletårn der hvor tangen slutter, var fint å stå i for å observere fuglene. Her er noen bilder fra dagens tur.

2 replies to “Årnestangen 4.mars 2012

  1. Nu har jag äntligen hittat åt din nya blogg och länkat om från min sida. Som vanligt så är det många härliga bilder du bjuder på.
    Sköt om dig!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star