Min datter på fremdeles 10 år og jeg, tok oss en liten ettermiddagstur på noen elgeplasser i Trysil. Et sted satte vi oss fast med bilen, det ble litt vel spennende, men heldigvis kom vi oss ut av det uten hjelp. Det andre stedet vi var dukket denne elgen opp. Jeg lot Ingrid få kameraet, så hun kunne prøve seg som naturfotograf og jammen fikk hun ikke dette flotte bildet. Hun var rimelig stolt etter det. Det ble med det ene bildet, men opplevelsen satt og vi syntes begge at turen hadde gitt uttelling. Bildet er bearbeidet av meg i Lightroom.

Elgen i Trysilskogen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: