Farger i det grå

Fotograferingen min har ligget brakk en tid, nå har jeg så smått begynt å ta det hele opp igjen. Sist søndag var jeg på Bygdø og tok det første bildet i denne bloggen, i dag dro jeg igjen ut dit og gikk og lette etter detaljer i fjæra. Da kom jeg over dette skjellet. Det lyste opp med sine farger midt i alt det gråe.

2 Replies to “Farger i det grå”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: